Házirend

Kedves Vendégeink!

Kérjük Önöket a HÁZIREND betartására.

Ha foglal nálunk, bejelentkezik az apartmanba, azt jelenti, hogy megismerte a házirendet és annak betartását magára nézve kötelezően elismeri.

Az apartman elfoglalása 11.30 órától 15.00 óráig, /ezt követően az érkezés 1.000 Ft/óra ellenében lehetséges/.   Elutazás 09.00-ig lehetséges! Ettől eltérő időpont minden esetben csak előre egyeztetés szerint lehetséges.

Az apartmanokban csak a bejelentett személyek tartózkodhatnak.

Takarékoskodjanak az energiával, óvják környezetünket! A fűtést zárt ablakok mellett használják!

Mielőtt elhagyják az apartmant, kérem ügyeljenek az alábbiakra: -Teraszajtót, a tetőtéri ablakot zárják be!

A klímát csak zárt ablakok mellett üzemeltessék!

Ha nem tartózkodnak az apartmanban, kérem a lámpákat oltsák le, a televíziót kapcsolják ki! Az egyéb berendezések se maradjanak bekapcsolt állapotban: (vízforraló, főzőlap, sütő). A klímát kapcsolja ki!

Biztonságuk érdekében, ha elhagyják az apartmant, kérem a teraszajtókat, ablakokat, lakás bejárati ajtaját, kiskaput és nagykaput is zárják be!

A szemetest szíveskedjenek kiüríteni, a szelektív szeméttárolóba! A műanyag palackokat, sörös dobozokat együtt, összetaposva a sárgával jelölt kukába,  az üvegeket külön rekeszbe rakják! A háztartási hulladék gyűjtő zöld kukába, csak egyéb, vegyes hulladékot tegyenek! Pót szemeteszsákot találnak a mosogató alatti szekrényben.

Kérem, vegyék figyelembe azt, hogy egy 3 lakásos házban tartózkodnak, egyszerre a házban több család is lakhat. Figyeljenek egymásra! Hangos zenehallgatással, tévézéssel, hangoskodással másokat ne zavarjanak! Kérem, 22,00  és  08,00 óra között erre különösen ügyeljenek.

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy azt a vendéget, amelyik nem tartja be a házirendet kiutasíthatja az apartmanból.

Az apartmanok füst mentesek, dohányozni bent nem lehet!  Dohányzásra kijelölt hely van.

Az udvarban kialakított parkoló rendet kérem tartsák be!

A használt konyhai eszközöket, tisztán, szárazon tegyék vissza a helyükre!

A rendre, tisztaságra ügyeljenek. Az apartmanokat az átadás állapotának megfelelően kell visszaadni.

Megérkezéskor Önök egy kitakarított tiszta, friss apartmant kapnak. Tiszta ágyneművel, törölközővel. Itt tartózkodásuk alatt nincs takarítás, azt elutazás után végezzük. Kivétel ha 2 vagy több hétig tartózkodnak nálunk, ebben az esetben heti takarítás, ágynemű, törölköző csere van.

Gondatlan, vagy véletlen károkozás esetén kérem jelezzék azt!  Anyagi felelősséggel tartoznak az apartmanok berendezési tárgyaiért, eszközeiért, felszereléséért, melyeket saját felelősségre használjanak. A nem rendeltetésszerű használatból, vagy véletlenül bekövetkezett baleset, sérülés esetén a tulajdonos nem tartozik felelősséggel. Az apartmant mindenki saját felelősségére használja.

Ha bármilyen probléma adódik az apartmanban, meghibásodik valami, kérem jelezzék! Ha segítségre van szükségük, hívjanak telefonon!

Távozáskor, az előre egyeztetett időpontban a kulcsokat szíveskedjenek átadni!

Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Hívjon most!

+36 (30) 286-8665

+36 (20) 5000-531

Ajánlatkérés