Gyógyvíz

A Kenézy utca 12/a címen található apartmanháznál hozzáférhető, fűthető dézsázás.

84 féle ásványi anyagot tartalmaz, összetétele szerint 97%-ban NaCl, mely mellett 3% egyéb ásványi anyagban és nyomelemben koncentrálódik az említett 84 féle ásványi anyag. A parajdi só mentes minden fajta külső ipari beavatkozástól, de ami még fontosabb, hogy adalékanyagoktól is.

Kiváló légtisztító hatással bír, így légúti problémák kezelésére (a só-ionok kibocsájtása miatt csökkenti a panaszokat), és allergia ellen tökéletes megoldás lehet, mivel ionizál, fertőtlenít, emellett megköti a port is, és csökkenti a ma már nagymértékben jelen lévő elektroszmogot. Bőrbántalmakra tökéletes: allergiás eredetű, ekcémás, fertőzéses (pl. gombás eredetű) megbetegedések, pattanásos, problémás bőr, pikkelysömör, kiütések, rovarcsípések esetén is.

Bármely bőrtípusra jótékony hatással van, hidratálja a bőrt, egyensúlyba hozva a sav-lúg háztartást, beállítja annak pH-értékét, s szabályozza faggyútermelését is. A parajdi só (a himalája só) mellett a sószoba falainak leggyakoribb összetevője is. Hatását alapvetően natúr módon is kifejti, ehhez nem feltétlenül kell hőközlési folyamat. Nincs mellékhatása, és nincs korhatáros karika sem, tehát bárki nyugodt szívvel és biztonságosan veheti igénybe.

A sós fürdő alapvetően a reumatikus, illetve mozgásszervi, továbbá neurológiai perifériás betegségek, nőgyógyászati -, továbbá bőrproblémákra (pikkelysömör, ekcéma, gyulladt, pattanásos bőr) ajánlott, amellett, hogy a stressz oldására is tökéletes – képzeljük csak el, ahogyan télen is élvezzük a relaxáló, egészséges fürdőzés istenadta előnyeit.

Kémiailag meghatározott, hogy a koncentrált, sós víznek nagyobb a hőmegtartási és hőközvetítő tulajdonsága, mint az édes víznek, így sokkal hatékonyabban tud segíteni a végtagokban végbe menő vérkeringésnek, továbbá csökkenteni tudja az ízületi és izomfájdalmakat. Egy 30 perces sósfürdőzés salaktalanító hatása egyenértékű egy háromnapos böjttel – így már csak azt kell mérlegelnünk, hogy melyik a kellemesebb.

Hívjon most!

+36 (30) 286-8665

+36 (20) 5000-531

Ajánlatkérés